مشاوره حقوقی رایگان - ایا مالکیت ملک اینجانب قابل اثبات هست

سلام ملکی در سال 1383 در کرج توسط اینجانب خریداری شده از شخصی (مصلحی) که از مالکین زمین دارای وکالت تام بلا عزل بوده در سال 88 متوجه شدیم ملک به پدر زن فروشنده دادن ودر سال 90 هم مالکین اقدام به زدن سند رسمی به خریدار دوم کردن طی چند مرتبه دادگاهی ما فعلان فقط تونستیم اصالت مبایعه نامه خودمون در دادگاه ثابت کنیم ایشون با خریدار دوم یک فقره مبایعه نامه جعلی پس از زدن سند تنظیم کرده در همون سال 90 ایا امکان پس گرفتن ملک از خریدار ممکن می باشد یا نه لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام بله امکان پس گرفتن است البته بستگی به تقدم و تاخر معاملات دارد