مشاوره حقوقی رایگان - محجور هم اکنون بهبود یافته ولی دادگاه و بیمه از پرداخت دیه به خود شخص طفره میروند

با عرض سلام و ارادت مجدد
بنده چقدر مزاحم شما عزیزان شدم و این خود نشان دهنده ان است که چقدر مشکل در دستگاهای دولتی وجود دارد هر روز با یک مشکل عجیب روبرو میشویم کارشکنیها نبود وجدان کاری افراد سود جو و فاسد در دستگاهای دولتی و هزار یک موارد دیگر باعث میشوند که مردم در موعد مقرر نتوانند به حق و حقوق قانونی خود برسند .
برادر بنده در تصادف محجور تشخیص داده شد و بنده برادر بزرگتر قیم ایشان شدم هم اکنون به صورت یک معجزه ایشان بهبود یافتند و میخواد امور کارهایش را خود در دست بگیرد اما سوالات بنده از این قرار است
1_ با توجه به بهبودی کامل ایشان چرا بیمه و دادسرا دیه که جزئی از حق و حقوق اوست را به خودش نمیدهند ؟؟
2_ بنده در دادسرا درخواست دادم که پزشکی قانونی ایشان را ار لحاظ سلامت معانیه کند تا حکم حجر ایشان برداشته شود ولی پزشکی قانونی خیلی صریح به من گفتند اگر به منزل شما هم بیائیم و ایشان حالشون خوب باشد و خوب هم صحبت کنند باز هم من جوابم منفی خواهد بود و از نظر من ایشان به این زودی نمیتواند بهبودی حاصل نموده باشد پس جواب من منفی است و شما زحمت بیهود نکشید این یعنی چی من باید چیکار کنم .؟؟
3_ حال بنظر شما من چگونه میتوانم ثابت کنم برادرم بهبودی حاصل نموده تا بتواند دیه را خودش دریافت کند که احیانا زیر نظر دادستان نباشد و خودش اجازه دخل و تصرف داشته باشد .
4_ در ضمن برادر بنده هنوز ار نظر حرکتی مشکل دارد ولی اگر خودش را ببرم بیمه میتواند در انجا مدعی شود که دیه را به حسابی که خودش میگوید واریز کنند یا چک را در وجه خودش بنویسند .؟ اگر اینگونه به نتیجه برسیم امکانش هست که دردسر بشه ..؟؟؟ ممنون هستم اگر بنده را در این خصوص راهنمایی کنید یک دنیا سپاسگذارم همواره پاینده و برقرار باشید خدانگهدار

پاسخ ها :

رحمان شعبانی

جناب آقای رحمان شعبانی :

سلام. لازم است دادگاه مجدداً رسیدگی کرده و حکم به رفع حجر ایشان بدهد.