مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با عرض سلام و احترام
دوستان بنده را ببخشید همواره دربدر مشکلات هستم من سه سال تمام دویدم تا کارها تمام شد هم اکنون که میخواهیم دیه را برداشت کنیم و با اون کار و کاسبی راه بیندازیم چون مبلغش خیلی زیاده ولی متاسفانه حتی به برادر من که مصدوم حادثه بوده و دیه به او تعلق گرفته حتی به او هم دیه را نمیدند و میگویند تو مجنون هستی و توانایی اداره زندگیت را نداری در صورتی که حال ایشان از من هم بهتره است بد مشکلی دارم خواهشا بنده را یاری کنید میدونم این سوال یه جورایی پرسیدم اما این یه درخواست دیگه است و عاجزانه درخواست کمک دارم ..!!
1 _ ایا راهی وجود دارد که دیه محجور تحت نظارت دادستان نباشد یعنی دیه محجور را در اختیار کامل قیم قرار دهند و در انتهای هر سال از قیم یه سیاحه یا یک بیلانه در خصوص دارایی محجور بخواهند .؟؟؟
2_ اگر چنین راهی وجود دارد ممنون میشوم مراحل ان را بیان کنید .؟؟؟
از همه عزیزان کمال تشکر و قدردانی دارم همواره پاینده و برقرار باشید خدانگهدار

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
قیم میتواند در مواردی که محجور نیاز ضروری دارد با اجازه دادستان و تقاضا از او با اثبات ضروری بودن نیاز تقاضای برداشت پول نماید یا در مواردی که اثبات کند مصلحت محجور است و رعایت غبطه محجور ایجاب می کند مثلا خریدن محل سکونت یا مواردی از این قبیل ... میتواند از دادستان تقاضای برداشت پول را بکند .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر ابتدا باید برای محجور ، قیم تعیین بشود و سپس تمام اموال محجور ، به عنوان امانت نزد قیم خواهد بود و اگر قیم بخواهد از پول محجور برداشت نماید باید ابتدا به نماینده دادستان درخواست بدهد و اگر نماینده دادستان
موافقت نماید ، بعدا
حق برداشت از پول را
خواهد داشت
قیم برای راه اندازی
کسب و کار برای محجور ، باید به نماینده دادستان درخواست بدهد و
و محجور میتواند دادخواست رفع حجر را مطرح نماید و در صورت صدور حکم رفع حجر ، اداره امور اموال خود را بر عهده بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر ابتدا باید برای محجور ، قیم تعیین بشود و سپس تمام اموال محجور ، به عنوان امانت نزد قیم خواهد بود و اگر قیم بخواهد از پول محجور برداشت نماید باید ابتدا به نماینده دادستان درخواست بدهد و اگر نماینده دادستان موافقت نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید برای محجور ، قیم تعیین بشود و سپس تمام اموال محجور به قیم با امانت سپرده می‌شود ، و اگر قیم بخواهد از پول محجور برداشت نماید باید ابتدا به نماینده دادستان درخواست بدهد و اگر نماینده دادستان موافقت نماید امکان تغییر و تبدیل اموال است

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام باید برای محجور ، قیم تعیین بشود و سپس تمام اموال محجور ، به عنوان امانت نزد قیم خواهد بود و سایر مقرراتی که مستلزم بررس اسناد و مدارک شما جهت راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
پس از تعیین قیم هر گونه دخل و تصرفی که وی برای محجور انجام دهد با رعایت صرفه و مصلحت محجور باید با اجازه دادستانی باشد