مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند

با سلام
بنده یک واحد آپارتمان 3 سال پیش از شخصی خریداری کرده و واحد را تحویل گرفته ام و سند شش دانگ به نام بنده صادر شده و واحد آپارتمانی که بنده خریده ام فروشنده به من از مزایده اجرای ثبت خریداری کرده بود که بانک جهت وصول مطالبات خود اجراییه گرفته و واحد رو به مزایده گذاشته بود
حدود 1 سال پیش با ابلاغیه ای متوجه شدم شخصی دادخواست ابطال سند داده مالک قبلی با دادخواست به دادگاه قراردادهای بانکی رو مورد سوال قرار داده بود
بعد از ابلاغیه و مراجعه به دادگاه قاضی چنین اظهار نمود که ارتباطی به شما ندارد و مشکل بانک و طرف هست
بعد از یک سال اکنون متوجه شده ایم بانک در قراردادها مشکل داشته و مبلغ اضافی دریافت کرده
اکنون قاضی در حکمش ابطال سند رو داده و چون سند اجرایی باطل شده پشت سرش سند من هم باطل میشه
اکنون تکلیف چیست
آیا ارتباطی به من دارد یا خیر ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شما بعلت ابطال سند ثمن معامله وخسارت خودرا دریافت میکنید