مشاوره حقوقی رایگان - شکایت رابطه نامشروع

باسلام شکایت رابطه نامشروع حداکثر تا چند مدت بعد از شکایت به اطلاع فرد میرسه ؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

بستگي به مدارك ابرازي شما دارد كه توسط دادسرا بررسي ميشود و در صورت توجه اتهام به متهم بين يك هفته تا يكماه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اگر سامانه ثنا داشته باشد حدود 10 روز اما شاکی هستید یا مشتکی عنه چون باید بتوانید اثبات نمایید و گرنه

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورتي كه ثنا داشته باشيد بعد از ثبت شكايت پيامك ارسال ميشود
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد ٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

زمان مشخصی ندارد تحقیقات مقدماتی باید انجام شود