مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی جلوگیری از رفع توقیف _ چگونگی رفع توقیف

با سلام، خودروئی را قولنامه ای از یک دلال خریدم، سند نزد خودش و کارت و بیمه نامه دست من است. خودرو بدلیل شکایت صاحب پلاک، توقیف شد. بفرمائید که اولا چه کنم تا مالک قبلی، نتواند خودرو را بنفع خودش آزاد کند و ببرد؟ و ثانیا چگونه ضمن اثبات مالکیت و تصرف خودم، خودرو را آزاد کنم؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، شما بطرفیت دلال و صاحب سند الزام به تنظیم سند دادخواست به شورای حل اختلاف بدهید.