مشاوره حقوقی رایگان - عدم مطابقت امضای چک

سلام. خسته نباشین. من امضای چک هام تازگی ها به دلیل لرزش دستم مطابقت نمیکنه که یه چکم به تازگی برگشت خورد و با تغییر امضا حل کردم.الان بیرون 10تا چک دارم که میترسم باز برگشت بخوره. اگه مهر امضا بگیرم و تایید کنم در بانک. میشه ببرم اون 10تا چک کنار امضام مهر بزنم؟یا باید مهر امضا هم با اون امضا که زدم توی چک باید مطابقت کنه؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر مهر امضا فعلا نمیشه ثبت کنید تشریف ببرید بانک تا دوباره از شما امضا اخذ گردد .