مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت امضا بر روی چک

سلام. بنده مبلغ 13 میلیون تومان چک کشیده بودم و سر تاریخ دیدم پیامک اومد برگشت چک جام با اینکه پول تو حسابم بود ولی چکم برگشت خورد بابت مغایرت امضا سوال من اینه چرا کل مبلغ که مسدود کردند رو از همون یک حسابم مسدود نکردن 8 میلیون و از یه حسابم مسدود کردن 5 تومان رو از حساب دیگه ام مسدود کردن ولی هر دوتا حسابم از خود همون بانک ملت بود یعنی دوتا کارت عابر ملت دارم بعد سه روز رفتم بانک امضا رو صحیح کردم ،، ناگفته نماند که درخواست وام هم از یه بانک دیگه کرده بودم ولی متاسفانه برای همین مغایرت امضا که حتی موجودی مبلغ چک هم در حسابم بود وام رو دیگه گفتن نمیدیم اخه مگه میشه کل مبلغ چک تو حساب باشه اینطوری بشه ؟؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق مصوبات جدید در خصوص قانون صدور چک این امور ممکن و قانونی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام در صورتی که امضا مغایرت داشته باشد مسئولیت شبا صاحب حساب است و گواهی عدم پرداخت صادر می شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به سرپرستی بانک ملت مراجعه و شکایت خود را اعلام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله طبق قانون جدید چک امکان دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می توانید از شعبه سرپرستی بانک مربوطه پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
از سرپرستی بانک پیگیری کنید .

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام از طریق بانک پیگیری نمایید