مشاوره حقوقی رایگان - چک

باسلام بنده پشت چک شخصیو امضا کردم اماننوشتم ضامن وفقط امضا کردم الان ازمن شکایت کرده میتونه جلب منو بگیره؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به صورت حقوقی قابل مطالبه است. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت وجود شرایطی میتواند حکم جلب شما را بگیرد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تحت شرایطی امکان پذیر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما در صورت عدم پرداخت صادر کننده ضامن هستید و بایدمبلغ را بپردازید

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

درصورتی میتواند حکم جلب شما را بگیرد که ضمانت شما را اثبات کند.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. بله میتواند ضمانت شما را اثبات و از شما مطالبه کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما ضامن محسوب میشوید و مسئول پرداخت وجه چک خواهید بود

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

بله میتواند امضا به منزله ضمانت چک می باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درصورتی میتواند حکم جلب شما را بگیرد که ضمانت شما را اثبات کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درصورتی میتواند حکم جلب شما را بگیرد که ضمانت شما را اثبات کند.