مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تلفنی برای زن شوهردار

باسلام و درود خدمت مشاورین عزیز. چندوقت پیش یکی از دوستان من که در مغازه ای با هم کار میکردیم کار خلافی انجام داد و من برای اینک زندان نیفته سند خونه ام ک ب اسم همسرم بود رو براش وثیقه گذاشتم و این کارباعث شدک اون شخص ک خودش هم متاهل هست شماره همسرم رو از گوشی من برداره و بهش پیشنهاد دوستی بده.سیمکارتی ک دست همسرم بوده ب اسم خودمه و ازپیامهایی هم ک داده اسکرین شات دارم حالا بااین مدرکت میتونم ازش شکایت کنم یانه؟
باتشکر از زحمات بی دریغ مشاورین محترم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام
بله امکان شکایت با ادله و مدارک دارید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله حتما اینکار را بکنید خوب جواب نیکی شما را داده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
در صورت داشتن ادله کافی می توانید شکایت نمایید

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سلام‌ بله با توجه به محتویات پیامک ها عنوان شکایت مشخص میگزدد

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، بسته به نوع پیامها و عبارات بکاربرده شده در آنها میتوانید شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله اگر از پیام ها اسکرین شات داشته باشید و در متن پیام ها رابطه نامشروع محرز باشد میتوانید از مرد
شکایت نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید شکایت کنیدبر اساس همین ادله

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مدارک محکمه باشد می توانید اقدام نمایید به هر صورت یک طرف قضیه نیز همسرتان می باشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید ادله دعوی شما قانونی باشد و محکمه بپذیرددر هر حال تحت شرایطی امکانپذیر است جهت بررسی دقیق تر و پاسخ مفصل تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اسکرین شات دلیل نحسوب نمی شود اگر پیامک بوده قابل پیگیری است و شرایطی دارد . شما نمی توانید شاکی باشید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام هست به محتویات پیام های ارسالی و احراز اصالت آنها امکان کسب نتیجه وجود دارد