مشاوره حقوقی رایگان - آیا فحاشی‌ رکیک‌ به زوجه‌ در فضای مجازی، حق طلاق به وی می دهد

با سلام
اینجانب زوج در دوران عقد هستم و بعلت تخلف از وعده های قبل از عقد زوجه و سر دواندن بنده، فحاشی های رکیک‌ در واتساپ نسبت به زوجه انجام داده ام و ایشان از همان ابتدای عقد تا کنون که بیش از یکسال است در حال جمع آوری اسکرین شات بوده تا به گفته خودش به واسطه فحاشی و افترا در واتساپ بتواند طلاق بگیرد با مهریه.
در شکایت احتمالی زوجه اگر بنده محکوم بشوم یا محکوم نشوم ایشان می تواند با توجه به شروط ضمن عقد سو معاشرت بنده را اثبات کرده و حق طلاق پیدا کند؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر به جرم فحاشی در فضای مجازی می تواند شکایت کند. اما این امر از مصادیق عسر و حرج زن که برای طلاق از جانب وی لازم است نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ا این امر از مصادیق عسر و حرج زن که برای طلاق از جانب وی لازم است نیست.