مشاوره حقوقی رایگان - خرید خانه قولنامه و مشکل پارکینگ

سلام. من 5سال پیش یک واحد آپارتمان قولنامه گرفتم و فروشنده هیچ تعهدی بابت سند نداده و بر عهده خودم است و قرار هم نبود سند بگیریم ولی نوشته شده دارای پارکینگ و شماره پارکینگ بدون متراژ نوشته شده و این شماره پارکینگ در نقشه پارکینگ های شهرداری هست، الان برای سند که اقدام کردیم یک عدد پارکینگ کم اومده مثلاً 5 واحد پارکینگ در قولنامه های همسایه ها قید شده و 4پارکینگ رسماً وجود دارد. یعنی هر واحد 80 درصد یک پارکینگ را دارد آیا میتوانم از فروشنده شکایت کنم و خسارت بگیرم؟ و چه راهی برای اثبات پارکینگ خودم دارم؟ ممنونم هردو سوال را پاسخ بفرمایید.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به قرار داد فی مابین شما دارد نیاز به رویت قرار داداست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درود. نیاز به بررسی دارد در صورت راهنمایی وبررسی مدارک با مشاور تلفنی دادراه در تماس باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق باید بررسی گردد