مشاوره حقوقی رایگان - پاركينگ

سلام
مغازه خريداري شده به صورت قولنامه اي و ملكيت و سند مغازه از ابتداي ساخت تا كنون صادر نشده است
در قولنامه هيچ عبارتي از فروش پاركينگ نشده
بعد از سالها به و جديدا به صورتمجلس تفكيكي ساختمان دست پيدا كرده ام كه در آن نوشته شده پاركينگ به متراژ فلان متر متعلق به واحد تجاري مي باشد، و تا كنون نيز در اختيار فروشنده قبلي مي باشد، آيا پاركينگ متعلق به خريدار مي باشد و مي شود شكايت تصرف عدواني يا شكايت ديگري انجام داد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر واحد تجاری خریداری شده در آن قید پارکینگ نگردیده و صرفاً مبلغ ثمن معامله بر اساس واحد تجاری به شما فروخته باشند بدون پارکینگ لذا واحد شما فاقد پارکینگ است ودر صورت مجلس تفکیکی در آن پارکینگ قیدشده است میتوانید اقدام قضایی نسبت به موضوع پارکینگ به نماییدولیکن پذیرش آن محتمل است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر در صورت مجلس تفکیکی در آن پارکینگ قیدشده است میتوانید اقدام قضایی نسبت به موضوع پارکینگ به نماییدولیکن پذیرش آن محتمل است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر در صورت مجلس تفکیکی در آن پارکینگ قیدشده است میتوانید اقدام قضایی نسبت به موضوع پارکینگ به نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر در صورت مجلس تفکیکی و پایانکار ذکر شده باشد که پارکینگ مربوط به فلان واحد تجاری است ، شما میتوانید دادخواست خلع ید را مطرح نمایید البته باید مفاد قرارداد بررسی گردد