مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

یک واحد آپارتمان با پارکینگ طی مبایعه نامه معامله گردیده که بعلت غیر مجاز بودن ساخت و ساز جلوی پارکینگ آپارتمان توسط شهرداری بلوک بتنی قرار گرفته و امکان استفاده از پارکینگ برای خریدار امکان پذیر نیست. آیا خریدار میتواند مطالبه خسارت تاخیر انجام تعهد و وجه التزام مقرر در مبایعه نامه و الزام فروشنده به تحویل پارکینگ را نماید؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بنظر امکان پذیر است مفاد قرارداد حائز اهمیت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید طرح دعوی کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله قطعا
شما باید با استناد به مفاد مبایعه‌نامه ، اگر در قرارداد وجه التزام روزانه تأخیر در انجام تعهد ذکر شده باشد دادخواست اقامه نمایید
و باید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگرازموارد فوق و غیرمجاز بودن ساخت و ساز اطلاعی نداشته بله

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید اگر در قرارداد وجه التزام در نظر گرفته شده است مطالبه کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله امکانپذیر است اگر در قرارداد قید شده باشد وجه التزام تاخیر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا بله چون سازنده شخصا مقصر بوده وامکان این را باید تصور مینمود که جلوی عملیات ساختمانی از طریق شهرداری گرفته خواهد شد