مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل پارکینگ

تا 10 روز اینده زمان تحویل واحد میباشد. فروشنده گفته پارکینگ تحویل نمیدم در صورتیکه در قولنامه نوشته شده همراه با شماره قطعه پارکینگ که درج در سند گردد. قولنامه کد رهگیری دارد.در ضمن کولر و شیر الات و وصل بودن گاز شهری و نصب اسانسور هیچ کدام تا الان انجام نشده. در ضمن مبلغ پارکینگ نیز جداگانه در انتهای کار همزمان با تحویل واحد طبق عرف منطقه باید به فروشنده پرداخت گردد. راه حل پیشنهادی شما چیه؟ با وکیل برم واسه تحویل یا خودم تنها برم بعدش شکایت کنم؟ کار به شکایت کشید چقدر طول میکشه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اگر در قرارداد شما پارکینگ نیز آماده باشد ملزم به تحویل هستند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مطابق قولنامه عمل کنید.مسلما با وکیل اقدام کنید.

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام تحویل زمانی تحویل تلقی میگردد که همه آیتمهای ساختمان اماده بهره برداری و تحویل باشد با وصفی که گفتید فروشنده نتوانسته به تعهدش عمل کند و میتوانید طبق قرارداد مطالبه خسارت تاخیر در تحویل بخواهید برای تحویل نیاز به حضور وکیل نیست برای طرح دعوی و دادخواست با وکیل مشورت و اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما آپارتمان را تحویل نگیرید تا
فروشنده تمام تعهدات قراردادی را انجام بدهد
و شما باید دادخواست الزام به انجام تعهد قراردادی و تسلیم پارکینگ را مطرح نمایید و

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوال کامل نیست نیاز به مطالعه قرارداد توسط وکیل هست

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

باتوجه به قرارداد منعقده پارکینگ هم متعلق به شماست و می‌توانید برای اقداماتی ازجمله کولر و شیر الات و وصل بودن گاز شهری و نصب اسانسور هم دادخواست الزام به ایفای تعهدات داد-برای راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مطابق قرارداد پارکینگ باید به شما تحویل گردد