مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به حریم شخصی و ایجاد مزاحمت و سلب آسایش

تجاوز به حریم شخصی و ایجاد مزاحمت و سلب آسایش
چه مدارکی برای اثبات ادعای خود در دادگاه نیاز دارم تا بتوانم آنها را محکوم کنم؟

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام-صورتجلسه کلانتری-شهادت شهود- درنهایت اثبات موضوع بستگی به نظرقضات محترم دادسرا و دادگاه دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شهادت شهود وسایر امارات وقرائن مرتبط با تصرف

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شاهد صورتجلسه کلانتری و هر آنجه که فکر میکنید به شما کمک می کند