مشاوره حقوقی رایگان - ایحاد مزاحمت

سلام وقت بخیر
شخصی با پیامک برای بنده مزاحمت ایجاد میکرد که هم توهین و هم تهدید بود بار اول در شورای حل اختلاف تعهد دادن که دیگه مزاحمتی ایجاد نکنن، بعد از تعهد مجدد شروع به اینکار کردن که شکایت کردم به جرم توهین و تهدید به ایشون 7ماه و یک روز حبس و 5میلیون جریمه نقدی رای دادن که اعتراض زدن تبدیل شد به شش ماه و شانزده روز و در نهایت تبدیل به جریمه نقدی، بعد از گذشت 3روز از این رای مجدد به بنده پیام داده که دیدی تبرئه شدم بدون یک ریال اضافه و خارج از موعد رسیدگی برائت گرفتم که موجب بهم ریختن روح و روان من شده، الان مجدد میتونم از ایشون شکایت کنم به جهت مزاحمت و سلب ارامش روحی؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مجدداً مبادرت به مزاحمت و تهدید و توهین نطبت به شما نموده اند می توانید با استناد به دلایل مدارک اقدام قضایی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله تحت شرایطی می توانید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از پیام های آخر ایشان اسکرین شات بگیرید و دوباره شکایت نمایید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر مجدد توهین و مزاحمت و...نمودند شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اقدام خود را تکرار نموده اند بله.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام اگر مجدد توهین و مزاحمت و...نمودند شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله با مدارک جدید دوباره شکایت کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله با اسکرین شات پیام ها مجدد شکایت کنید.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورتي كه بازهم ايجاد مزاحمت كند بله ميتوانيد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ایشان جریمه نقدی شدن چرا ناراحت هستید ؟
مواظب باشید حکم محکومیت ایشان را برای آشنایان نفرستید چون افشای اسرار دیگران جرم است .