مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

با سلام و خسته نباشید مدتی است تعدادی موتور سوار بصورت دایمی بمن ایجاد مزاحمت میکنند بطوری که نتوان بصورت رسمی از آنها شکایت کرد آنها وقتی درب مغازه ام را باز میکنم مرتب جلوی مغازه من با موتور ایجاد سر و صدای وحشتناک میکنند و این عمل تا زمانی که درب مغازه را ببندم تکرار میشود همین طور وقتی بیرون جایی میروم با موتور دنبال من می‌آیند و در مسیر به همان گونه ایجاد مزاحمت مینمایند لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه میتوانم از آنها شکایت کنم امکانش هست ؟ با تشکر از شما عزیزان .

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

استشهادیه و تماس با پلیس 110 حداقل ده روز پشت سرهم، بعدش شکایت ایجاد مزاحمت ، سعی کن فیلم بگیرید ازشون در حال مزاحمت ، عکس بگیر، به همسایه ها بگو بیان ببینن، اسامی و شماره موتورشون را یاداشت کن و......

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نگران نباشید شکایت کنید یا وکیل بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام به استناد شهود و دوربین های مدار بسته طرح شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شهود دارید تعرفه کنید و شماره پلاک موتور را فیلم بگیرید که در حین مزاحمت در کوچه و خیابان هستند تا بتوانید شکایت خود را به اثبات برسانید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

شکایت ایجاد مزاحمت و اخلال در کسب و کار با ایجاد هیاهو و سر و صدا در دادسرا مطرح کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از آنها فیلم و عکس بگیرید و در زمان تصادف با پلیس تماس بگیرید و صورتجلسه کنید و سپس با عنوان مزاحمت شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با استناد شهود و دوربین های مدار بسته طرح شکایت کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

با پلیس 110 تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان ایجاد مزاحمت می‌توان طرح شکایت کرد