مشاوره حقوقی رایگان - انتظارات نامتعارف موجر

سلام. من از 5 سال قبل طی قولنامه ای دستی منزلی را اجاره کردم و هر سال روی همان برگه قرارداد ما تمدید شده است . سال گذشته مالک خانه درگذشت و خانه بر اساس وکالت نامه عمرا به 6 دختر وی (هرکدام یک دانگ) رسید . از 10 ماه قبل که مالک قبلی فوت شد تا پایان مرداد ماه 1400 (سر رسید اجاره ) مبلغ اجاره به حساب یکی از فرزندان وی واریز شده است بدون آنکه ثبت رسمی و یا داخلی شده باشد . از ابتدای شهریور ماه 1400 فرزند مالک مرحوم مبلغ اجاره را 100 درصد افزایش داده است و حاضر به انشای قرارداد حتی بصورت دستی نیست و ثبت قرارداد در بنگاه را منوط به آن نموده است که کل هزینه بنگاه توسط مستاجر پرداخت شود و همچنین مالیات بر درامد اجاره هم برعهده مستاجر باشد . اینجانب اجاره شهریور ماه را بخاطر نگرانی از وضعیت مسکن با استقراض پرداخت کرده ام لکن الان با چند مسئله روبرو هستم :
1 - پرداخت من هیچگونه قراردادی ندارد و مالک حاضر به همکاری نیست .
2 - نداشتن قرارداد و کد رهگیری امکان ثبت نام در سامانه املاک وزارت راه را سلب نموده است و ممکن است از حقوق قانونی مربوطه محروم شوم .
3 - مبلغ اجاره خارج از استطاعت اینجانب است .
آیا راهکار قانونی برای حمایت از اینجانب وجود دارد ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام طبق مصوبه ستاد کرونا قرارداد اجاره خود به خود تمدید خواهد شد مگر در موارد استثنائات

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
طی اظهارنامه رسمی مراتب. ادامه رابطه استیجاری خود واخذ شماره حساب بانکی جهت واریز اجاره بها را از وراث به ایشان ابلاغ نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
مبلغ را اضافه و به حساب واریز نمایید و تا زمانی که مصوبه دیوان نقض نشده عمچنان پابرجاست/

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق مصوبه کرونا قرارداد شما با 25درصد افزایش تمدید شده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق مصوبه کرونا قرارداد تمدید می شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر قراردادباید به امضا همه وراث برسد اجاره هم به همه وراث پرداخت شود به نسبت سهم

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با توجه به مصوبات ستاد با پرداخت 15 تا 25 برحسب شهری که هستید تمدید می گردد مگر موجر جهت تخلیه استثناعات ستاد را اثبات نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

قرارداد اجاره خود به خود تمدید میشود.مگر موارد استثناء که موجر باید آنرا اثبات کند.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام قرارداد اجاره جنابعالی تمدید میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ظرف یک ماه از اتمام قرارداد می بایست مبلغی به عنوان اضافه اجاره به حساب مالکان واریز می کردید تا قرارداد شما خودبخود تا سال آینده تمدید می گردید .