مشاوره حقوقی رایگان - مجازات دختر مجرد شاغل در آموزش و پرورش که بعد از فوت پدر و مادر حقوق پدر را دریافت کرده است

با سلام خواهر اینجانب شاغل در اموزش و پرورش است که در حدود 1/5است که بعد از فوت مادر و پدرم 6 سال پیش فوت کرده حقوق پدر را به عنوان کسی که شاغل نیست دریافت کرده حتی نامه ای به اسم یکی از خواهرهایم امصا کرده که گفته های خودش را تایید کرده الان سخت پشیمان است و هنوز اداره تامین اجتماعی متوجه نشده ایا خودش برود و نقد با جریمه پرداخت کند ختم به خیر میشود چون می گوید خودکشی میکند ابروریزی شود راهی وجود دارد ممنون میشوم