مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع رسانی فریب در معامله خودرو

با سلام میخواستم اینو اطلاع رسانی کنید چون خودم ضرر کردم.
ماشین دست دوم خود را در بنگاه (نمایشگاه) خرید و فروش به ازای پیش پرداخت (بیعانه) دو قبضه و در پارکینگ نخوابونید چون ممکنه شما یه ایراد رو که از ماشین ندونید و نگفته باشین
من این کار رو کردم و به ازای 4 میلیون که کمیسیون از اون کم شده بود ماشین رو خوابوندیم بعد از توافق فردا بدون اینکه بگن و قبل سند زدن کارشناس خودرو آوردن و چند تا ایراد رو که من نمیدونستم گفتن و با اینکار میخواستن یا ماشین رو خیلی ارزون به چنگ بیارن و یا من باید مقدار مبلغ پشیمانی رو میدادم و یا ماشین تو پارکینگ میخوابید (به خاطر دو قبضه بودن) و من برای اینکه دنبال دردسر با این دلال ها و همچنین وقت دادگاه پاسگاه نداشتم مجبور بودم به ازای قبض پارکینگ دو میلیون بهشون بدم این اتفاق در نمایشگاه های یافت آباد برای من افتاد گفتم بهتون بگم تا این اتفاق برای کسی نیفته و ماشین رو قبل از تسویه کامل دوقبضه نکنید
.... به کاسب (دلال) اعتماد نکنید از همه خواهش میکنم ........

پاسخ ها :

فریب در معامله خودرو معامله خودرو خودرو