مشاوره حقوقی رایگان - دیه حادثه حین کار

باسلام.بنده دوماه پیش انگشت دوم پای راستم درکارخانه شکست و الان دیگه بصورت کامل خم نمیشه. چند وقت بعد درحین کار اون هم جمعه سنگ فرز انتهای انگشت اشاره دست چپم روپاره کرد که منجر به صدمه دیدن تاندم انگشتم شدکه 10روز در اتل بود. خواستم بدونم دیه چقدر و چطور حساب میشه. فعلا از بستن قرارداد بعد از 6سال امتناع میکند.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
براساس نظریه پزشکی قانونی درصد صدمات وجراحات تعیین خواهد شد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دیه توسط اجرای احکام و بر اساس نظر پزشکی قانونی تعیین میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دیه توسط اجرای احکام و بر اساس نظر پزشکی قانونی تعیین میشود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هیات حل اختلاف کارگری محل خدمت خود شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام باید شکایت نمایید و به شما دیه تعلق خواهد گرفت

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

ایتدا باید پزشکی قانونی صدمات وارده را تعیین‌نماید پس از آن دیه محاسبه میگردد.بر اساس اظهارات شما نمیتوان دیه را تعیین نمود

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،شکایت نمایید.
تعیین دیه شما با پزشکی قانونی است.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دیه را به نرخ روز واحد اجرای احکام دادگستری براساس حکم دادگاه و نظریه پزشکی قانونی تعیین میکند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
درصد دیه توسط پزشک قانونی تعیین می شود . برای دریافت دیه از طریق مراجع قضایی اقدام کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام دیه بر اساس نظریه پزشکی قانونی تعیین می گردد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

حادثه ی کاری و قصور کارفرما باید توسط کارشناسان اداره کار اثبات شود تا دیه به شما تعلق بگیرد.
دیه توسط پزشک قانونی مشخص میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با نظر پزشکی قانونی تعیین می گردد

محمدامین عباسی

جناب آقای محمدامین عباسی :

بحث قرار داد کار ازطریق اداره اقدام کنید و رکورد دیه از طریق دادسرا وچون قرار داد کار شما نیست.تماس بگیرید توضیح بدم خدمتتون

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

سلام
ارش دارد و پزشک قانونی تعیین میکند