مشاوره حقوقی رایگان - تصادفات رانندگی

سلام .. من یه نردبان از توی ماشینم افتاد توی اتوبان و یه موتور و یه ماشین کوبید از پشت به ماشین جلویی و کارشناس اومد ماشینی که از پشت زده مقصر کرد و تمام خسارات افتاده گردن اون بندخدا .هز اونجای که خسارات بالاست بیمه همشو که نمیده و اون بندخدا قراره از من شکایت کنه .که نردبان من افتاده و باعث تصادف شده ..آیا من مقصر شناخته میشم و باید خسارات بدم یا خیر ....لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

اگر در گزارش مامور راهنمایی رانندگی اعلام سده باشه میتونه ازتون شکایت کنه اما در غیر اینصورت نمیشه اثبات کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
عملا بله چون سبب ایجاد صدمات وخسارت شده ایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تعیین مقصر به عهده افسر راهنمایی و رانندگی است ولی شما از باب تسبیب مسئولیت دارید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید تسبیب از جانب شما را اثبات نماید در غیر این صورت گزارش کارشناس راهنمایی ملاک می باشد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
قصارت ظاهرا بعهده شماست
افسر مربوطه باید تعیین کند

امین سلطانی

جناب آقای امین سلطانی :

با سلام.
بله در صورتی که تقصیر شما ثابت بشه از باب مسولیت مدنی میتونه مطالبه خسارت کنه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،آنطور که نوشتید شما به واسطه تسبیب مقصر هستید.اگر در گزارش کارشناس راهنمایی آمده باشد می تواند از شما شکایت کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله البته در صورتی که شما تقصیرکرده باشید قاضی رای به ضرر شما میدهد شما باید ثابت کنید که تمام نکات ایمنی رو رعایت کردید عدم تقصیر خود را ثابت کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تحت شرایطی ممکن است جهت بررسی دقیق تر و پاسخ مفصل میتونید تماس بگیرید

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

نظر کارشناسان در این خصوص مهم است اما ان خودرو ب لحاظ رعایت نکردن فاصله هم درصدی از تقصیر دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام مقصرطبق نظرکارشناس تعیین میگردددرصورت تقصیرازباب تسبیب مسوولیت باشماست

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،خسارت طبق نظر کارشناس تعیین میکردد،اما به جهت سبب تقویت از مبشر خسارت بر عهده شما نیز خواهد بود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما مسبب خسارات هستید و زیان دیده حق شکایت دارد اما ممکن است کارشناس درصدی از تقصیر را بخاطر فرضا سرعت بالا و عدم رعایت فاصله به زیان دیده بدهد

فريبا  قلي زاده

فريبا قلي زاده :

با سلام لله مسبب ایجاد خسارت شما بودید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. از باب تسبیب و سبب اقوی از مباشر، شما مقصر می باشید

محمدامین عباسی

جناب آقای محمدامین عباسی :

سلام.اگه شما ایمنی رعیت کرده باشد و ماشین وانت بوده قابلیت دفاع داره البته به نوعی اگه نکات رعایت شده باشه بیمه پرداخت میکنه

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بستگی به نظر کارشناس تصادفات که به شکل درصدی مشخص میشود دارد

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

سلام
از نظر قوانین راهنمایی و رانندگی کسی که از پشت سر به وسیله جلویی میزند مقصر میباشد چون فاصله رو رعایت نکرده است . ولی شما هم به نظر من سبب اقوی از مباشر میباشید و مقصرید ولی تصمیم قطعی با دادگاه است