مشاوره حقوقی رایگان - ضامن در ضامن

سلام. من سال90 با سه نفر دیگه وام مسکن روستایی گرفتیم به مبلغ 10میلیون و با هم ضامن در ضامن شدیم بانک رفاه سه نفرمون پایان کار گرفتیم و قسط بندی کردیم ولی یکی از ما هنوز پایان کارشو نگرفته و قسط بندی نکرده. حالا بانک بعد از 10 سال اومده جلو حقوق مستمری منو گرفته و میگه این بابا باید بیاد پول بانک یکجا با سودش 25 میلیون تومان بده وگرنه از حقوق من کم میکنه. اون طرف هم میگه پول ندارم و نمیاد جواب بده. من چکار کنم. چجوری شکایت کنم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هر مبلغی که از شما کسر شد ، می توانید علیه آن شخص دادخواست مطالبه وجه بدهید و از وی دریافت کنید