مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی

یک نفر بهم پیام داد تهمت زد با فحش و بدو بیراه، هرزمان خواستم میتونم شکایت کنم؟
شکایت فایده ای داره؟
جرمش چیه؟
ب چند نفرم زنگ زد از من بد گفت
شاهد دارم میتونم ببرم دادگاه؟
چطوری شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با داشتن دلایل می توانيد شکایت توهین و فحاشی کنید. یکسال فرصت دارید. مجازاتش جزاي نقدي در حق دولت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر از پیام ها ، اسکرین شات داشته باشید میتوانید شکایت توهین و تهدید و افترا را مطرح نمایید و حسب مورد مجازات حبس و جزا نقدی و شلاق خواهید داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام میتوانید شکایت توهین و تهدید و افترا را مطرح نمایید و حسب مورد مجازات حبس و جزا نقدی و شلاق خواهید داشت