مشاوره حقوقی رایگان - پیامک تهدید فحاشی

سلام. یه پیامک حاوی این جملات به ینفر که بهم بدهکار دادم میتونه با این پیامک ازم شکایت کنه
چرا پول پس نمیدی ازت شکایت کرد تا اخرش میرم به پلیس فتا شکایت کرد
چطور راضی میشی این پولارو سر سفر زن بچت بزاری این پول از گوشت سگ حروم تره پول پس بده
این پیامک میتونه تهدید امیز فحاشی به حساب بیاد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به شخصیت بزه دیده دارد.
بنظر توهین است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می‌توانید بر اساس پیامکی که ارسال شده و پرینت از آن تحت عنوان فحاشی و تهدید شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر جملات مجرمانه نیست البته اگر ثابت کنی که طرف بدهکار بوده

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
ممکنه به لحاظ موارد پول شویی ،طرف مقابل تحت نظر بوده و از این بابت اقدام به مسدودی نموده اند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جرم تهدید نیست ولی ممکن است جرم توهین محسوب گردد اگر

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوان به عنوان افترا شکایت کرد

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
در خصوص جمله اول تهدیدی صورت نگرفته است. در خصوص جمله دوم توهین نیست و در خصوص عنوان افترا نیز می توان عدم صراحت در انتساب جرم را محل دفاع قرار داد.

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام تهدید خیر ولی توهین ممکن است تلقی شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوان به عنوان افترا شکایت کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام خیر مجازاتی متصور نیست اما تحت عنوان افترا امکان شکایت وجود دارد

بهناز کریمی پریشه

سرکار خانم بهناز کریمی پریشه :

سلام
بستگی به نحوه دفاع شما دارد
اگر بدهکاری ایشان را اثبات نمایید در این صورت
این جملات توهین آمیز یا تهدیدی تلقی نمیشود
(البته به نظر قاضی هم بستگی دارد)

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

تهدید و فحاشی نیست و دلیل بر بدهی نمی باشد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

تهدید و فحاشی جزای نقدی دارد و در شرلی خاص حبس تعلیقی

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تهدید باید قریب الوقوع باشد حیثیتی یا جانی یا مالی باشد و توهین القاب و نسبتهای زشت و موهن که باعث وهن شخصیت طرف شود دررهر حال بنظر تهدید نیست اما توهین ...

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام میتونه مصداق توهین باشه ولی تهدید خیر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر حاوی توهین و فحاشی نمی باشد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام ، خیر صرفا حق خود را میخواهد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی پیامک مذبور حاوی تهدید نمی باشد لیکن می تواند تحت عنوان توهین از شما شکایت کند که با اثبات بدهکاری ایشان می توانید از خودتان رفع اتهام کنید ،
در حالت کلی حتی در صورت ثبوت نیز برای شما جریمه جزای نقدی در پی دارد و سوء پیشینه نیز نمی باشد نگران نباشید