مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی در پیامک

با سلام و خسته نباشید .
تقریبا 7 ماه پیش برادرم به من پیامک داد و کلی فحش و بد و بیراه و تهدید کرد .
اون موقع میخواستم شکایت کنم که با وساطتت بزرگترها منصرف شد .ولی چند روز پیش بازم برامون دردسر درست کرده .
حالا با توجه به مدت زمانی که از پیامکش میگذره .
من میتونم از این پیامک ها به عنوان مدرک استفاده کنم و شکایت کنم ازش ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

امکان طرح شکایت افترا تا یکسال وجود دارد، لیکن پیامها صرفا تا شش ماه قابل استعلام است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

پیامک ها با دستور مقام قضایی تا شش ماه قابل بازیابی است

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام بله ار تاریخ پیامک ها یک سال وقت دارید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میتونید ولی باید از پیامکها اسکرین شات بگیری

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر مدارکی برای اثبات دارید می‌توانید تحت عنوان فحاشی و توهین شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید شکوائیه توهین و تهدید و افترا را مطرح نمایید و به پیام ها استناد نمایید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

باتوجه به اینکه فحاشی از جرائم قابل گذشت میباشد و مهلت قانونی جهت طرح شکایت در جرائم قابل گذشت یکسال از تاریخ وقوع جرم است لذا کماکان فرصت طرح شکایت برای شما باقی مانده است و میتوانید اقدام کنید هرچند که بنده هم شما را به این عمل توصیه نمیکنم و پیشنهاد میکنم صبور باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است موضوع را بدوا با صلح و سازش خاتمه دهید و اظهارنامه ای برای ایشان ارسال کنید و عنوان کنید که دست از این رفتار ناشایست بکشد در غیر اینصورت علیه ایشان شکایت خواهید نمود و در غیر اینصورت در صورتی که اقدامات را مجددا ادامه دادند شکایت نمایید ،
با توجه به گذشت 7 ماهه تا 5 ماه دیگر فرصت اقامه دعوی دارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تا یکسال امکان شکایت هست بر اساس مدارک و پیامک ها شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله در صورت وجود پیامک ها تا یکسال از تاریخ ارسال پیامک ها فرصت دارید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر بله تا 1 سال از تاریخ پیامک می توانید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان توهین و فحاشی شکایت کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله از زمان ارسال پیامک تا یکسال فرصت شکایت دارید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام شما می‌توانید تحت عنوان تهدید و افترا و توهین اقدام به تنظیم شکوائیه کنید.
ادله و مدارک مربوطه را ضمیمه کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شما می توانیدبه استناد پیامکها شکوائیه توهین و فحاشی و افترا را مطرح نمایید

سیدمحمدوفاجعفری

جناب آقای سیدمحمدوفاجعفری :

بله می شود مزاحمت تلفنی موضوعی است که هم امکان پیگیری آن از سوی شرکت مخابرات وجود دارد و هم از طریق دادسرا در قالب شکوائیه کیفری نیز قابل طرح و پیگیری می‌باشد

مسلم ناصری

جناب آقای مسلم ناصری:

با سلام بله امکان پذیر هست

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله میتوانید شکایت کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

امکان طرح شکایت تا یکسال از وقوع جرم باقی است.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

صرفا یک سال مهلت دارید تا شکایت کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

نظر به اینکه طبق ماده 641 قانون مجازات اسلامی اگر از طریق لوازم مخابراتی ایجاد به مزاحمت شود علاوه بر اجرای مقررات خاص شرکت مخابرات مرتکب به حبس از یک تا شش ماه محکوم خواهد شد. علی ایحال چنانچه از طریق پیامک فحاشی انجام شود مرتکب، به مجازات مزاحم تلفنی محکوم می گردد.

در صورتی که شخص سخنی زشت و رکیک به کار ببرد باید حدّ قذف که 80 ضربه شلاق است در مورد وی اجرا شود و لیکن اگر همینطور فقط به لفظ توجه داشته است و نه به معنای آن کلمات، فقط به مجازات مقرر برای فحاشی و توهین محکوم می شود، که طبق ماده 608 قانون مجازات اسلامی به مجازات شلاق تا 74 ضربه و یا جزای نقدی محکوم می شود.

باید دلایل و مدارک برای توهین و فحاشی را ارائه دهید سپس در مقابل شما میتوانید بابت توهین و فحاشی و تهدید شکایت کنید.

یک وکیل

بله امکان پذیر هست و نیاز هست ادله مکفی تهیه فرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست کلید را به شورای حل اختلاف تحویل بدهید و از آن به بعد می توانید خسارت روزانه را دریافت کنید ایشان اگر ادعایی دارد می بایست ادعای خودش را اثبات کند

حبیبه خالقی ماهانی

سرکار خانم حبیبه خالقی ماهانی :

سلام ، از تاریخ وقوع تهدید و توهین تا یک سال شمسی ، امکان طرح شکایت وجود دارد.

مهدي  داودي

مهدي داودي :

امکان طرح شکایت وجود دارد، لیکن با توجه به گذشت زمان پیامک ها قابل استناد نمی باشد و جهت اثبات باید از مستندات دیگر استفاده نمایید

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

باسلام شما با توجه به قابل گذشت بودن جرم توهین میتوانید ظرف یک از وقوع جرم شکایت کنید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،بله میتوانید تا یکسال پس از پیامک های توهین امیز و..شکایت نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
حق طرح و تعقيب شكايت و پيگرد جزايي محفوظ است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .می توانید بااستناد به مدارکتان شکایت نمایید مرورزمان جرم توهین وافترا یکسال از تاریخ وقوع می باشد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز با تماس تنها اثبات نمیشه اگر پیامک حاوی فجاشی ازش دارید عکس ازش بگیرید پرینت بگیرید پیوست شکواییه و دادسرا درغیراینصورت نتیجه ای نخواهد داشت

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام بله امکان طرح شکایت هست
مشهد هستید درخدمتم 09155077604

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود اگر یکسال از زمان ارسال پیامکها نگذشته میتوانید شکایت توهین وتهدید مطرح کنید