مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تلفنی و پیامکی

سلام.آقایی ک میشناسم کیه پیام های تهدید و فحاشی برام میفرسته و مدام زنگ میزنه.چون چند ماهی باهم دوست بودیم و الان نمیخوام ادامه بدم منو تهدید میکنه و فحش میده.چجوری پیگیری کنم ک کسی متوجه نشه؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
در صورت طرح شکایت مبنی بر ایجاد مزاحمت و توهین و تهدید کلیه ابلاغات به سامانه ثنا و حساب کاربری شما ارسال خواهد شد و کسی مطلع نخواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نسبت به ان شخص شکایت مزاحمت برای نوامیس و یا مزاحمت تلفنی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید ب دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان تهدید و توهین و فحاشی شکایت کنید.
اگر به سن قانونی رسیده باشید کسی متوجه موضوع نمی شود.
در صورت امکان با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام هم به جرم مزاحمت میتونید شکایت کنید هم به جرم تهدید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت توهین و تهدید به استناد پیامکهای ارسالی ثبت کنید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام به وسیله یک وکیل دادگستری شکایت تهدید و فحاشی و مزاحمت را طرح نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تمام ابلاغیه ها بصورت پیامک به شما اطلاع رسانی می شود

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

با شکایت و اسکرین شات از پیام های ایشان قابل تعقیب است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید مطابق قانون مجازات اسلامی هیچ شخصی نمی تواند برای کسی مزاحمت ایجاد کند زمان تهدید مجازات دارد استفاده از کلمات رکیک نیز مجازات جداگانه دارد و اگر تهدید به پخش چت یا تصاویر خصوصی باشد آن نیز مجازات دارد در این خصوص میتوانید تماس بگیرید مدارک و ادله شما را بررسی نمایند تا در صورتی که قصد اقدام یا پیشگیری دارید برای شما توضیحات بیشتر ارائه گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شکوائیه تهدید و توهین را مطرح نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تحت عنوان ایحاد مزاحمت ؛ تهدید ؛ اخاذی ؛ توهین و فحاشی شکایت کنید
لذا
اگر تهدید به پخش چت یا تصاویر خصوصی باشد اخاذی تلقی می گردد و تعدد افعال مجرمانه ایشان محرز خواهد شد

در خصوص عدم اطلاع دیگران از این موضوع چون ابلاغیه ها به سامانه ثنا در حساب کاربری شما ارسال خواهد شد کسی مطلع نخواهد شد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام هر اقدام موثری نیاز به طرح شکایت است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت تهدید و مزاحمت شکایت کنید

یک وکیل :

سلام ابتدا یک اخطار بصورت پیامک برای ايشان ارسال فرمایید درست می‌شود و اگر مجددا تکرار کرد با اینجانب تماس بگیرید راهکار دوم را به شما بگویم