مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای ریموت

سلام
در آپارتمانی چهار واحدی و دو بر که دو درب پارکینگ دارد، ایا هر واحد فقط حق عبور از درب روبه روی پارکینگ خود را دارد یا این که میتواند تقاضای ریموت درب دیگر را نیز نماید؟ البته نیازی به کلید هر دو درب نیست و فقط برای راحتی بیشتر در عبور و مرور این تقاضا را دارند.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا وباسلام مشاعات آپارتمان ها متعلق به همه مالكين وساكنين است مگر بر خلاف ان توافقي وجود داشته باشد موفق باشيد .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درب پارکینگ مشاعات تلقی می گردد لذا بایستی تمام مالکین نسبت به اخذ کلید با توافق کلیه مالکین اقدام نماید