مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم هزینه نصب پمپ آب

باسلام
من در یک ساختمان 5 طبقه با 10 واحد زندگی می کنم و کلیه مالکین بعلت کمبود فشار آب از طبقه سوم به بالا تصمیم به نصب پمپ گرفته اند . آیا هزینه نصب پمپ و مخزن و سایر لوازم بصورت مساوی تقسیم میشود یا سهم طبقات بالا از اول و دوم بیشتر میباشد؟
باتشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اغلب ساکنین در این مورد توافق میکنند در غیر اینصورت باید تمام طبقات بپردازند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً هزینه‌های آپارتمان به دو صورت قابل پیش بینی است هزینه های ثابت و هزینه های نسبی هزینه های ثابت مثل هزینه شارژ هزینه سرایدار و نگهبان که به صورت مساوی قابل تقسیم است هزینه های نسبی نیز هزینه های تعمیر و تجهیز قسمت مشاعات می باشد که می توان هم به صورت مساوی قابل تقسیم باشد و هم به نسبت مساحت اختصاصی هر واحد دریافت گردد