مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین و رابطه نامشروع

سلام
من و همسرم 11 سال زندگی مشترک داشتیم. چندسال پیش به خانومم وکالت طلاق دادم؛چند ماه پیش متوجه شدم که همسرم با مردی رابطه دارد و وقتی پیامها و تماسهاشون توی واتس اپ رو دیدم، رفت خونه پدرش و جلوی پدر و مادرش اعتراف کرد‌.
با اون وکالتی که بهش دادم درخواست طلاق داد‌. حکم عدم سازش از مشاوره اومد ((توی حکم نوشته که با تماس های مکرر و عدم همکاری زوج؛ درصورتی که اصلا با من تماسی گرفته نشد چون همسرم شماره ای که اعلام کردن شماره من نبود)) مطمئنا چندروز دیگه دادگاه طلاق خواهیم داشت و با این حکم مرکز مشاوره حتما حکم طلاق میدن.
از طرفی همسر بنده کماکان با اون لجن در ارتباطه
من میتونم از مرکز مشاوره شکایت کنم؟
میتونم نسبت به وکالت طلاق اعلام پشیمانی کنم؟
چه راهی برای جلوگیری از طلاق میتونم انجام بدم
ممنون میشم کمک کنید و لطفاً جوابم رو زودتر بدید
متشکرم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

1_ خیر
2_خیر
3_ بستگی به متن وکالت نامه شما دارد از طریق پنل ارسال مدارک تصویر وکالت نامه را ارسال تا بررسی شود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. نه میتوانید ار مرکز مشاوره شکایت کنید و نه میتوانید وکالت را باطل کنید.