مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اجرای رای داور

اگر کسی که طبق رای داوری محکوم شده رای را اجرا نکنه و به دادگاه دادخواست اجرای رای بدی آیا میشود در لایحه دیگری درخواست خسارت تاخیر تادیه هم کرد یا این صرفا جهت اجرای رای هست و برای خسارت تاخیر تادیه عدم اجرای رای باید دادخواست دیگری داد.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نیاز به دادخواست مجزا دارد

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

مطالبه خسارت تاخیر مستلزم پیش بینی امر در قرارداد یا پیش بینی ان در رای داور است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرفا می توان در دادگاه درخواست صدور اجرائیه رای داوری داد و برای خسارت تاخیر تحت شرایطی می توان جداگانه دادخواست داد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
قبلا پاسخ داده شده است