مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی نیرو به نیرو ارتش جمهوری اسلامی

با سلام اینجانب کارمند فنی نیرو دریایی ارتش جمهوری اسلامی هستم و در منطقه جنوب خدمت میکنم به مدت 14سال و مادر من تحت تکفل من می باشد و در شیراز زندگی میکند آیا من میتوانم انتقالی نیرو به نیرو هوایی بگیرم چون نیرو دریایی ندارد شیراز با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از یگان مربوطه ومنابع انسانی پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از اداره مربوط پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ظاهرا خیر ولی
شما درخواست خود را مطرح نمایید تا در نیروهای مسلح بررسی بشود