مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام دیوان عدالت اداری

با سلام
پرونده‌ ای در اجرای احکام دیوان عدالت اداری دارم که برای بار سوم جهت اجرای حکم به بنیاد شهید وقت دادن، سوال بنده این‌ است که این رویه تا کی می‌تواند ادامه داشته باشد و‌دوم اینکه آیا با مراجع حضوری امکانش هست که زوتر به نتیجه برسم؟
با سپاس

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید از اجرای احکام درخواست اعمال مواد 110 تا 112 قانون دیوان بدهی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
متاسفانه ارگانهای دولتی واجرایی جهت اجرای حکم مدیریت زمان را انجام میدهند وبا بهانه های مختلف از اجرا امتناع می ورزند که باید حضورا نیز پیگیری نماییدد