مشاوره حقوقی رایگان - عدم صدور پروانه و اخذ تعهد

با سلام خدمت کارشناسان و وکلای عزیز بنده دو ملک در بافت فرسوده شهر خریداری و پس از تخریب اقدام به تجمیع سند ها نمودم و ثبت و اسناد نیز بدون استعلام از شهرداری اقدام به صدور سند تک برگ نمود و حالا شهرداری صدور پروانه ساختمانی بنده را منوط به اخذ رضایت همسایه نموده و حتی تراکم مجاز منطقه را هم بدون جلب نظر همسایه نمی دهد و همسایه نیز به هیچ عنوان راضی نمی شود و لازم به ذکر است سند من 340 متر می باشد و سند همسایه 99 متر و سال ساخت نیز 1370 می باشد. و همچنین طبق طرحی که بنده داده ام با ایجاد دالانی به عرض سه متر در ملک خودم نور ساختمان همسایه را نیز تامین می کنم . حال من باید برای ساخت و ساز چه‌کار انجام بدهم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

مرجع صالح تعیین تراکم ساختمانی اعم از ارتفاع ساختمان و میزان سطح اشغال کمیسیون ماده پنج شورای عالی شهرسازی و معماری میباشد.

لذا هر گونه اعتراضی از سوی ذی نفعان از جمله همسایه و ... در این خصوص باید علیه کمیسیون ماده پنج صورت گیرد نه شهرداری و ممانعت شهرداری از صدور پروانه به بهانه اخذ رضایت از همسایه قانونی نیست لذا باید دادخواست الزام به صدور پروانه علیه شهرداری در دیوان عدالت اداری مطرح گردد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید