مشاوره حقوقی رایگان - در مورد ارثیه

پدرم 50روزه به رحمت خدارفته چهاربرادر و دو خواهر و مادرم هستیم. املاکش شامل دو منزل 2طبقه 6دانگ،3دانگ از 6دانگ یک منزل، یکباب مغازه سرقفلی، صدمیلیون سپرده بانکی ،یک دستگاه تولیدی به مبلغ ارزشی صدوچهل میلیون تومان،وسایل داخل مغازه اش هم حدودا پنجاه میلیون ،دو برادر مجردیم بقیه خواهرم برادران ازدواج کردن . حدود15ساله که یکی از خانه ها را بدون دریافت اجاره به دو برادر داده،منزل دیگری دست مستاجره،ما دو برادر و مادرم در ان سه دانگه دیگر زندگی میکنیم الان هنوز گواهی انحصار وراثت صادر نشده باهم اختلاف داریم چکار باید کرد.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت در شورا مطرح نمایید و سپس دادخواست تقسیم ترکه را در دادگاه مطرح نمایید و درخواست کارشناس رسمی نمایید تا اموال تقسیم بشود یا به مزایده گذاشته ‌ بشود و

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا انحصار وارثت بگیرید و سپس دادخواست تقسیم ماترک و در صورت عدم امکان تقسیم فروش و تقسیم ثمن به نسبت حصه را بخواهید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،ابتدا دادخواست انحصار وراثت نمایید،بعد تقسیم ترکه را مطرح نمایید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ابتدا درخواست انحصار وراثت در شورا مطرح نمایید و سپس دادخواست تقسیم ترکه را در دادگاه مطرح نمایید و درخواست کارشناس رسمی نمایید تا اموال تقسیم بشود یا به مزایده گذاشته ‌ بشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ابتدا انحصار وارثت بگیرید و سپس دادخواست تقسیم ماترک و در صورت عدم امکان تقسیم فروش و تقسیم ثمن به نسبت حصه را بخواهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بعد از اخذ گواهی انحصار دادخواست تقسیم ترکه ومطالبه سهم الارث از ماترک مرحوم.پدرتان ارائه نمایید