مشاوره حقوقی رایگان - شکایت جهت توهین

با سلام و وقت بخیر
من چندی پیش پیامی به همسر دوست سابقم دادم و ایشان مرتب جواب میداد و توهین کرد و منم توهین کردم و حرفای رکیک زدم مثل ایشان. در اینستا و با پیج فیک و خودم به پلیس فتا گفتم که من بودم و ... بعد دوست سابقم از من شکایت کرد دادگاه رد کرد به علت فاقد سمت و ...ایشان از من و همسرش شکایت کرد بخاطر رابطه نامشروع که بنده تبرئه شدم طبق مدارک، دوباره اعتراض به شکایت اولیه ایشان که فاقد سمت بود موجه خوانده شد و جلب محاکمه بنده صادر شده.خواستم ازتون سوال کنم چجوری میتونم از خودم دفاع کنم؟آیا سو پیشینه واسم هست؟و اینکه میتونم اعاده حیثیت کنم و من هم شکایت کنم چون ایشان هم به من افترا زدن که خانم منو بردی خونتون در صورتی که هیچ ارتباطی بنده نداشتم و هم اینکه به مادر و خواهر من توهین کردن ایشون.من میتونم شکایت کنم؟هم بابت تبرئه شدنم هم بابت توهین اون
ممنون میشم راهنماییم کنید ببخشید طولانی شد

پاسخ ها :

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

سلام
بابت توهین میتونید شکایت کنید
اعاده حیثیت هم میتونید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دوست سما باید اتهاماتی که به شما زده را اثبات کند و در مقابل شما باید با ادله از خود دفاع کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر شما در دادگاه تبرئه بشوید میتوانید شکایت افترا و اعاده حیثیت را مطرح نمایید
و بابت توهین به خواهر و مادر شما ، خود مادر و خواهر شما باید شکایت توهین را مطرح نماید