مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه

با سلام
من پارسال برج 5.99 در کارخانه دستم را دستگاه گرفت و کارفرما 100٪ مقصر شناخته شد.
یک سال طول درمان داشتم الان بعد یکسال دو ماه دادگاه میگه طرف دیه رو قسطی کرده
مبلغ دیه 40 میلیونه 20 تومنشو داده به دادگاه 20 تومن دیگه رو سال بعد همچین چیزی امکان دارد آیا؟
من حساباشو و ماشینشو توقیف کردم الان راهی هست دیه قسطی نشود؟؟
لطفا راهنمایی کنید چون واقعا مشکل مالی دارم و دستمم از کار افتاده شده

پاسخ ها :

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

سلام
اگر در حسابش موجودی باشد شما میتوانید از دادگاه درخواست برداشت کنید .
یا اگر ملکی بنام وی باشد میتوانید توقیف کنید در غیر اینصورت چون اعسار گرفته تقسیط میباشد

حسن امیربیک

جناب آقای حسن امیربیک:

با سلام خدمت کاربر محترم-در صورتی که دیه تقسیط شده باشد محکوم طبق رای تقسیط ملزم به پرداخت است.اما چنانچه شما مالی از وی شناسایی کرده باشید یا توقیف کرده باشید که جز استثناآت دین نباشد میتوانید آن را توقیف کنید ولو رای تقسیط شده باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
امر اموال ودارایی دارد معرفی وتوقیف نمایید