مشاوره حقوقی رایگان - ملی بودن زمین سند دار

سلام پدرم حیاطش که توش خانه مسکونی هست تقسیم کرده قسمتی از زمینش که توی حیاطش هست بنام من زده من میخواستم خونه درست کنم حالا رفتیم میگن کاربریش ملی
هست حالا باید چه کار کرد
مراحل قانونیش چطوره

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارکی دال بر مالکیت خود دارید اعتراض کنید جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر آن زمین در سالهای 1342 و قبل آن سابقه کشت و احیا داشته ملی نیست و باید به نظریه منابع طبیعی که ملی اعلام کرده اعتراض کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر سند مالکیت و تصرفات شما قبل از سال 41 باشد و در آن احیا آبادانی کشت و زرع و سابقه کشاورزی وجود داشته باشد جزء منابع ملی تلقی نمی گردد و می توانیم نسبت به رای کمیسیون ماده 56 قانون منابع طبیعی اعتراض نمایید