مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با سلام بنده با شخصی قرارداد شراکت امضا کردم و به دلیل پرداخت نکردن اصل 44میلیون و سودش, طبق قرارداد 120میلیون سفته ش رو گذاشتم اجرا و محکوم به پرداخت شده و دادگاه بهش 10روز زمان داده اموالش رو معرفی کنه ولی مطمئنم هیچ اموالی به نامش نیست چون حتی 44میلیون رو گفته بود به حساب مادرش بریزم و اون موقع مشکوک نشدم و رسید واریز به حساب مادرش هم موجوده. الان هم چند روز از اخرین مهلت اعلام اموالش گذشته و پیامی از دادگاه برای من نیومده! لطفا راهنمایی کنید حکم چنین پرونده ای چه خواهد بود و چکار کنم. ممنون از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور اجرائیه و گذشت مهلت ده روزه میتوانید درخواست توقیف اموال بدهید و اگر اموالی نداشت می توانید حکم جلب بگیرید.
طرف مقابل نیز می تواند دادخواست اعسار بدهد و تقاضای اقساط محکوم به را بخواهد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت عدم شناسایی اموال تقاضای اعمال ماده 3 راکنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تقاضای اعمال ماده 3 قانون محکومیت های مالی را بنمایید