مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین توسط دهیاری بابت کوچه

باسلام زمینی داریم در روستا به متراژ 600متر که از پدرمان به ارث رسیده که در زمان حیات پدرمان جزء طرح هادی نبود ولی اکنون دهیاری میگوید کوچه 8 متری از داخل زمین عبور میکند و 200 متر آن را کوچه تصرف میکند. آیا میتوانم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بنیاد مسکن موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید به اداره جهاد و بنیاد مسکن مراجعه نمایید تا مشخص بشود که در طرح تفصیلی روستا چند متر از زمین شما کوچه میشود