مشاوره حقوقی رایگان - بازکردن کوچه بن بست

سلام، خسته نباشید.
ما در کوچه ای در روستا های اطراف گرگان زندگی می کنیم.
تمامی اعضای کوچه مربوط به یک طایفه هستند و اولین صاحبان زمین های مسکونی هستند و از کسی نخریده اند.
کوچه بن بست بوده از نظر اعضا اما به تازگی شورا و دهیار آمده و گفته اند این کوچه در طرح هادی است.
و می خواهند که زمین دو نفر را بگیرند تا کوچه را باز کنند بدون هیچ جبران خسارتی.
در حالی که هیچ کدام از اعضای کوچه حتی این خبر را نمی دانستند و شورا و دهیار خودشان بر حسب خودشان این کوچه را در طرح هادی قرار دادند. آیا میتوانند زمین را به زور بگیرند؟
همین عضو دهیار و همین عضو شورا بودند که چنین طرحی را 10سال قبل بدون اطلاع صاحبان زمین در نظر گرفتند.

پاسخ ها :

بهاره صفاری

سرکار خانم بهاره صفاری :

باسلام
بابت ابطال طرح هادی اون بن بست شکایت به دیوان عدالت اداری به طرفیت دهیاری مطرح کنید.