مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه فوری

سلام من آپارتمانم رو که دست مستاجر بود فروخته ام مدت اجاره هم تمام شده ولی تخلیه نمیکنه فروش خانه با کد رهگیری است و انتقال سند به شرط تخلیه ملک است که در مبایعه نامه ذکر شده دادخواست تخلیه دادم میخواستم ببینم چقدر طول میکشه حکم بیاد و چه مدت به مستاجر وقت میدن

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اکر دستور تخلیه خواسته باشید ظرف حداکثر یکهفته تخلیه صادر خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به توافق شما با وی است اگر موعد اجاره تمام شده و تخلیه نکرده میتوانید دادخواست تخلیه فوری دهید جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید