مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسرم برای کتک کاری

سلام من امروز رفتم خدمات قضایی و شکایت کردم از شوهرم برای کتک کاری و منو فرستادن کلانتری .بعد از کلانتری منو فرستادن پزشک قانونی و دوروز دیگه جوابش اماده میشه .برای من پیامک اومده دوتا که شکایت کردم و کدرهگیری زده .میخاستم بدونم برای شوهرمم پیامک رفته و الان میدونه شکایت کردم یانه ؟ اصلا چه زمانی متوجه شکایت من میشه ؟

پاسخ ها :

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

سلام
در زمان احضار در دادسرا به ایشان ابلاغ خواهد شد
برای راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پس از تکمیل دلایل و مدارک پرونده و اینکه احتمال ارتکاب جرم توسط متهم احراز گردید ایشان را احضار خواهند کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله برای ایشون هم پیامک میشه و به دادسرا احضار میشوند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر ثنا داشته باشد پیامک شکایت برای ایشان ارسال میگردد