مشاوره حقوقی رایگان - پرونده جانبازی

باسلام پدر من در سال 67 در جبهه دچار اصابت تیر شده و بعد از ان نیز دچار بیماری اعصاب در سال 89 بهمراه نامه هایی از بنیاد به بیمارستان اهواز و لشکر اهواز مراجعه کردیم. از بیمارستان صورت بستری گرفتیم. اما لشکر جواب نامه را نداد و اصلا اجازه ورود نداد. بعلت بیماری پدرم دیگر پیگیری نکردیم. امسال دوباره به بنیاد مراجعه کردیم و انها دوباره نامه داده اند به اهواز مراجعه کنیم . حدود 1000 کیلومتر با اهواز فاصله داریم با این شرایط کرونا چطور امکان دارد ان هم با وجود اینکه ما را به لشکر راه نمیدهند. راه دیگری وجود دارد؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

همیشه پیگیری حضور ی بهتر به نتیجه می‌رسد.میتوانید با دفترشان ابتدا تماس بگیرید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید موفق میشوید