مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه از راننده متواری

سلام
پدر همسر بنده حدود 20 سال پیش با یک خودرو در جاده تصادف کردند و راننده متواری شد و ایشان هم به رحمت خدا رفتند ، همان زمان برای ایشان پرونده ی قضایی باز شد و تا به امروز هم مختومه نگردیده و هیچگونه دیه ای هم پرداخت نشده، آیا الان میشه دیه رو از صندوق تامین خسارت بدنی دریافت کرد ؟ و روال کار چطوریه و اینکه 20 سال از این ماجرا میگذره و دستور کلانتری و یا استشهاد کلانتری رو چطور می تونیم بگیریم؟ و آیا اصلا پیگیری بکنیم یا بی فایده ست؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
امکان پیگیری وجود دارد

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

با عنایت به سپری شدن مدت طولانی، امکان دسترسی به صورتجلسات کلانتری مربوط به سانحه بسیار بعید بنظر می رسد
اما از طرق دیگر امکان اثبات موضوع و جود دارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
امکانپذیر است ولیکن دیه معمولا دیه زمان حادثه توسط صندوق پرداخت میگردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورتی که بتوانید صورتجلسات کلانتری مربوط به سانحه را به دست بیاورید امکان اثبات موضوع وجود دارد و قابل پیگیری می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دیه مشمول مرور زمان نمی شود اگر مدارک مثبته برای این موضوع دارید پیگیری نمایید