مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به عنف

سلام خسته نباشید. من توسط آقایی اغفال شدم و زود پی به اشتباهم بردم ولی ایشون از من تو رابطه عکس و فیلم گرفته بود. و من هرماه به ایشون باج جنسی میدادم تا به اخاذی گوشیم و آزار جسمی و روحی رسید ولی من به خاطر آبروم چیزی نگفته ولی از زمانی که باج دادنم قطع شد ایشون خانوادم رو اذیت و تهدید میکردن و آخر عکس و فیلم را برای شوهرم فرستادن و بچم رو هم اذیت کردن باز هم سکوت کردیم چون تمامی نداشت کار به ضرب و شتم خانواده ها کشیده شد شکایت کردم دادگاه کیفری 1 ایشون با سند بیرونه. سوالم اینه آیا من که فریب خوردم و مورد سوءاستفاده قرار گرفتم اندازه ی اون آقا مجازات میشم؟ هنوز حکم ندادن حکم من و اون آقا چیه؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر رابطه با تمایل خودتون بوده ،جرمتون زنای محصنه ست مگر اینکه اجبار و اکراه رو ثابت کنید ایشان بابت زنا و تهدید و اخاذی و ضرب و شتم و انتشار و پحش فیلم و عکس مجازات می شوند.

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. شما بایستی اغفال شدن خود را اثبات نمایید. از خدمات وکیل دادگستری مجرب استفاده نمایید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

عمل شما میتواند مصداق زنای محصنه و مستوجب رجم و سنگسار باشد ایضا اگر ان اقا هم متاهل باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دورد شما بایستی اغفال شدن خود را اثبات نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر با اراده رضایت خود انجام داده باشید مجازات آن متفاوت بوده و در صورت با تهدید و تجاوز صورت گرفته باشد مجازات آن به گونه‌ای دیگر خواهد