مشاوره حقوقی رایگان - ادعای حیثیت

با سلام. خدمت وکلای عزیز بنده مورد تهمت و فحاشی یک زن نظامی قرار گرفتم و اتهام اینکه با شوهر ایشان در رابطه هستم و آبرو ریزی کردند در محل و نزد همسایه ها . ادعای حیثیت کردم و از ایشان شکایت کردم بدون هیچ مدرکی به من افترا زدند و پیامک های مبنی بر افترا و فحاشی نسبت ب بنده در گوشی موجود است باتوجه به نبود شاهد عینی باتوجه ب پیامک های ارسالی توسط ایشان و تهدید بنده با شغل نظامی که دارند. میشود به دادگاه ارئه ی شکایت داد؟ و اگر در دادگاه محکوم شود حکم آن چیست ؟ ممنون میشوم پاسخ دهید

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام بله میتوانید شکایت کنید درصورتیکه بتوانید افترا را اثبات کنید مجازات ایشان جزای نقدی خواهد بود و در دادگاه عمومی به شکایت شما رسبدگی میشود