مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و خیانت در امانت و جعل

یکی از آشنایان بنده با استفاده از عدم تشخیص بانک در سال 95 توانسته با مدارک من با دستخط و امضای خودش و شماره تماس حساب دسته چک باز کند.
پس از خرج شدن سه دسته چک و صیادی شدن دسته چکها متوجه این امر شدم.
به علت آشنا بودن با ایشان از شکایت صرف نظر کردم و امضای چک و شماره تماس چک را تغییر دادم و دسته چک را از ایشان تحویل گرفتم.
اما ظاهرا یکی از چکهای قدیمی که با دستخط و امضای خودش بود و بدون تاریخ به کسی داده بود تازه برگشت خورده است.
شخص خاطی میگوید حاضر است محضری تعهد بدهد که تمامی مسئولیت این چک برگشتی با ایشان است.
از شما وکیل گرانقدر سوال دارم که آیا این تعهد کارایی دارد؟ من چطور باید شکایت کنم؟ چه سرنوشتی در انتظار بنده هست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر چک را شما امضا نکرده باشید هیچ مسئولیتی نخواهید داشت به شرطی که اثبات نمایید اصلا شما دسته چک را از بانک نگرفته اید و چک را شما صادر نکرده اید و شما هم علم و آگاهی نداشته اید که دیگری به اسم شما از بانک دسته چک گرفته است
بهتر است شما حتما مبلغ چک را از ایشان بگیرید و چک را پاس نمایید
شما باید شکایت سرقت اسناد هویتی و ابطال ورقه های چک ، را مطرح نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

حتما نسبت به طرح شکایت جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید مگر طرفتان حسابتان را پر کند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نسبت به طرح شکایت جعل و استفاده از سند جعلی شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
تحت جعل و استفاده ار آن قابل شکایت است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مبادرت به طرح شکایت جعل واستفاده از سند مجعول نمایید