مشاوره حقوقی رایگان - تخریب استخر ذخیره آب کشاورزی

با سلام
من در زمین کشاورزی خودم یک استخر ذخیره آب کشاورزی با مجوز از جهاد کشاورزی به عمق 5 متر و هزینه 200 میلیون تومان احداث کرده ام. یکی از دیوارهای استخر از ملک مجاوز یک متر فاصله دارد. مالک ملک مجاور که در یک پرونده کیفری محکوم شده، تهدید می کند در صورت منصرف نشدن از پیگیری پروندها از طرف من، در زمین مجاور استخر در ملک خودش اقدام به خاکبرداری برای ساخت استخر خواهد کرد و هدف اصلی از گود برداری تخریب دیواره استخر بر اثر فشار آب می باشد. (یا در زمین خودش در مجاورت استخر آن قدر آب رها خواهد کرد که زمین حالت باتلاقی پیدا کردن و دیوار استخر با فشار آب تخریب شود)

در صورت عملی کردن این تهدید و تخریب دیواره استخر، آیا امکان محکوم شدن ایشان در دادگاه وجود دارد؟
یا به خاطر اینکه من استخر را در فاصله 1 متری از مرز زمین خودم ساخته ام، مقصر خواهم بود؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت اثبات دلایل خود میتوانید محکوم نمایید